Vi som driver Jord & Bord är Jon & Giovanna. Att odla och laga hälsosam och smakrik mat är vår passion. Vi har bott, rest och ätit världen runt och vill dela vår passion för mat med er. Vi vill att ni ska komma hungriga och nyfikna på spännande smaker från allt jorden har att erbjuda. 

 

Vi vill att ni ska njuta av den lilla oas på landet vi har.  Vi älskar att prata med våra gäster så säg gärna hej och ställ frågor om ni har några! 
 

Välkomna in önskar Jon & Giovanna

Prisad restaurang & köksträdgård

För snart fyra år sedan öppnade vi Jord & Bord Örnahusen. Under tiden har vi snabbt vuxit till en destination för mat och odlingsintresserade gäster världen runt. Vi har varit med i National Geographic, Lonely Planet, gjort filmer med region skåne, gjort reportage i trädgårdstidningar och hållit visningar och föredrag för trägårdssällskap. 

2018 vann vi miljöpriset för vår ekologiska odling och hälsosamma, vegetariska och smakrika mat. 2020 vann vi det lokala företagspriset för vår satsning på ekologisk odling och vegetarisk mat samt spridning av kunskap inom mat och trädgårdsodling.